Excite

Autoliefhebbers slapen lekker in luxe V8-hotel

Liefhebbers van brullende motoren, opgelet! In Stuttgart (Duitsland) is een speciaal V8 hotel geopend, waar menig autoliefhebber zijn of haar ogen uit zal kijken. Het hotel is helemaal gehuld in een autothema en in sommige kamers staan zelfs echte auto’s. Het hotel heeft bovendien vier sterren, dus over luxe hebben gasten sowieso niets te klagen.

Wie een kamer wil huren in dit bijzondere hotel, moet er wel snel bij zijn. Het hotel heeft namelijk ‘maar’ 34 kamers en gezien de bijzondere, tot in de puntjes verzorgde, uitvoering, zullen die redelijk snel bezet zijn.

Het hotel is wel enorm groot en kan het beste vergeleken worden met een combinatie van een hotel, een museum en een ontspanningsruimte. Het gebied van 20.000 vierkante meter staat vol met prachtige oldtimers, sportwagens van nu, exclusieve auto’s en bijzondere, zeldzame wagens. Bovendien is in het hotel een themarestaurant te vinden. Ook een evenementenhal en verschillende winkels zijn natuurlijk inbegrepen.

Het hoogtepunt van het hotel is toch wel de Zeppelin suite, van 90 vierkante meter. Deze enorme kamer ligt niet op één, maar op maar liefst drie verdiepingen. Bovendien is de kamer voorzien van een dakterras van maar liefst 20 vierkante meter. De suite is uitgerust met een badkamer met daglicht, een apart toilet, een eigen sauna, aparte woonkamer en voor slechts €15 extra (per persoon) krijg je er ook nog eens een ontbijtbuffetje bij.

Afbeelding: V8hotel.de

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020