Excite

De feiten van autolease voor een particulier op een rij

Autolease voor een particulier is makkelijker en aantrekkelijker dan gewoonlijk wordt gedacht. Door autolease ligt de verantwoordelijkheid bij de leasemaatschappij of autobedrijf. Met autolease betaalt een particulier maandelijks een vast bedrag voor het rijden in een auto.

Maandelijkse uitgave

Niet iedereen kan meteen een groot bedrag neerleggen voor een nieuwe auto. Met de aanschaf van een nieuwe auto gaat meestal een grote uitgave gepaard. Wanneer je enkel genoeg geld hebt voor een tweedehands auto zijn de hoge kosten helemaal een grote gok. Door de autolease hoeft je als particulier maar een beperkt bedrag neer te tellen voor een goede auto.

Leaseservice

Leasebedrijven maken autolease mogelijk voor iedere particulier die maandelijks een bedrag kan missen voor een auto. Door het betalen van een maandelijks bedrag ben je verzekerd van een auto. Daarnaast betaal je ook voor een verzekering, wegenbelasting, interest, hulpverlening, reparatie en onderhoud. Ten slotte kan je ook nog kiezen voor een brandstofpas, vervangend vervoer en extra verzekeringsmogelijkheden.

De voordelen

Het voordeel van autolease voor een particulier is dat er geen sprake is van onverwachte kosten en administratie. Autolease is verder interessant als je als berijder geen fiscale bijtelling wilt en je kilometervergoeding ontvangt.

Belangrijke feiten en keuzes

De kosten voor autolease voor een particulier zijn wel afhankelijk van een aantal keuzes. Naast de keuze voor enkele optionele toevoegingen aan het leasepakket, komen er nog andere zaken bij kijken, zoals het aantal jaren dat je de auto wilt houden. Hoe langer de leasetermijn, des te lager de maandelijkse kosten. Daarnaast speelt uiteraard het type auto mee, het aantal kilometers dat je per jaar zal gaan rijden en het aantal schadevrije jaren.

Informeer daarom goed naar de mogelijkheden en voorwaarden voordat je gebruik maakt van autolease als particulier.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020