Excite

Autohuur Dordrecht: slim en voordelig kiezen

Een auto huren kan iedereen; als je een geldig rijbewijs hebt en je loopt naar het eerste het beste verhuurbedrijf, dan zit je goed. Maar als je wat meer eisen hebt, waaronder het niet te veel betalen en een regiogebondenheid, dan kun je onze tips vast goed gebruiken. Hier lees je meer over de verschillende mogelijkheden voor autohuur in Dordrecht.

Grote bedrijven

Waar grote bedrijven normaal gesproken duurder zijn, kan het toch handig zijn om ze op je lijstje te zetten voor autohuur Dordrecht. Grote autoverhuurbedrijven krijgen namelijk vaak korting op verzekeringen en dergelijke, waardoor hun premies lager liggen. Omdat ze toch vooral werken met de consumentenmarkt, weten ze dat ze moeten werken met concurrerende prijzen, omdat consumenten anders naar de concurrent gaan. Voorbeelden van grote bedrijven gespecialiseerd in autohuur Dordrecht zijn Sixt, Hertz en het verhuurbedrijf van Renault.

Kleinere bedrijven

Natuurlijk moet je kleinere bedrijven in autohuur Dordrecht ook niet uitvlakken. Zij hebben vaak weer lagere overheadkosten, waardoor ook hun premies ineens een stuk interessanter uit kunnen pakken dan je eerder misschien had gedacht. Voorbeelden van kleinere bedrijven zijn AA Rental en Blue Tag Lease.

Of je nu voor een groot of klein bedrijf gaat, het is altijd belangrijk dat je goed de voorwaarden leest en de auto controleert. Je wilt niet onverwacht geconfronteerd worden met problemen die jij eigenlijk helemaal niet veroorzaakt hebt. Alle schades kun je direct op je intakeformulier melden. Laat deze ook ondertekenen door een medewerker, zodat later niet gezegd kan worden dat de schades pas achteraf genoteerd zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020