Excite

Autohuur in Curaçao: de voordeligste opties

Net op vakantie is het leuk om om je heen te kijken en te genieten van de mooie dingen die je bestemming te bieden heeft. Als je afhankelijk bent van openbaar vervoer, taxi's of de benenwagen, dan kom je meestal niet zo heel ver. Dat is zonde en niet nodig, want er zijn alternatieven. Denk bijvoorbeeld aan autohuur op Curaçao: betaalbaar en flexibel.

Vooraf boeken

Autohuur op Curaçao voor je vakantie regelen is vaak voordeliger dan het ter plaatse doen. Daar is immers al duidelijk dat je een auto wilt huren, waardoor de prijs voor toeristen soms nog wat omhoog gegooid wordt. Bovendien kun je thuis via internet ook vergelijken en zo de beste deal uitkiezen. Ga je bijvoorbeeld voor een aanbieding van Holidaycars.com, waar je al vanaf €32 een auto kunt huren? Of spreekt het zorgeloze rijden met Sunnycars.nl je meer aan? Ook bekende namen als Alamo en Budget Rent bieden auto's te huur aan op het mooie tropische eiland.

Veel te beleven

Als je de autohuur in Curaçao geregeld hebt, is het tijd om plannen te maken. Het eiland heeft veel te bieden. Neem een kijkje in het historische centrum van Willemstad, bezoek de prachtige plantagehuizen of laat je verrassen door de Grotten van Hato. Ook bijzonder zijn de Sint-Annabaai, Fort Amsterdam, de oudste synagoge van het westelijk halfrond, de kathedraal van Pietermaai en de Struisvogelfarm. Als je je vakantie slim gepland hebt, ben je er misschien wel tijdens carnaval bij. Ook dat betekent volop genieten!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020