Excite

Waar kun je gebruik maken van autohuur in Arnhem

Avis is een groot, Europees bedrijf dat in meerdere landen auto's verhuurt en natuurlijk ook in Nederland. Door het hele land kun je vestigingen van Avis vinden en je kunt dus ook van autohuur gebruik maken in Arnhem. Als je voor Avis kiest, kun je je huurauto ophalen aan de Stieltjesweg, aan de rand van de stad. Dat is ook het inleverpunt voor de auto, maar als je wilt, kun je bij Avis aangeven dat je de auto ergens anders inlevert. Dat is handig als je alleen voor de heenweg vervoer nodig hebt!

Net als Avis is Europcar een Europees bedrijf met vestigingen in Nederland. Je kunt je auto ophalen op verschillende vliegvelden, maar in Arnhem kun je ook je huurauto van Europcar ophalen. Daar is Europcar gevestigd aan de Boulevard Heuvelink, in de omgeving van een van de toegangswegen van de stad. Ook is deze locatie goed met het openbaar vervoer te bereiken. Wil je weten hoe je er komt? Vanaf de site van Europcar kun je een link aanklikken om je reis met het openbaar vervoer te plannen naar de vestiging in Arnhem.

Hertz biedt ook autohuur in Arnhem aan. De vestiging van Hertz vind je aan de Bergstraat, dicht in de buurt van het Centraal Station. Het is dan ook eenvoudig te vinden met het openbaar vervoer. En reizen je kinderen mee in je huurauto? Dan kun je bij deze vestiging van Hertz ook kinderzitjes huren. En zij bieden zelfs aangepaste auto's met handbesturing aan voor mensen met een beperking.

Wil je geen auto huren bij zo'n groot bedrijf? Er zijn uiteraard ook kleine, plaatselijke bedrijven die auto's verhuren. Zo heb je Autoverhuur Velperpoort aan de Ir.J.P. van Muylwijkstraat. Zij verhuren compacte, hippe auto's zoals de Fiat 500 en de Mini Cooper. Maar je kunt bij hen ook terecht als je een personenbusje of een bestelbusje wilt huren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020