Excite

Autobeurs I. A. A. Frankfurt opent bijna, wat is er nieuw?

Nog een kleine anderhalve maand en het is zover: dan is het tijd voor de grootste autoshow ter wereld, namelijk de I. A. A. in Frankfurt. Excite gaat deze autoshow op de voet volgen en brengt je hierbij alvast een aantal van de meest opvallende onderdelen van de show!

Zo kunnen we je nu alvast vertellen dat met name de middenklassers en de auto’s uit een iets hoger segment veel aandacht zullen krijgen. Natuurlijk kom je bekende modellen als de (nieuwe) Opel Astra en de Volkswagen tegen, maar ook de BMW X1 en de nieuwe Peugeot 308 RCZ.

Ook de kleinere wagentjes zijn weer goed vertegenwoordigd. Citroën showt onder andere haar nieuwe C3, Volkswagen komt met een driedeurs Polo en Chevrolet introduceert de Spark.

Uiteraard mogen op een beurs als de I. A. A. in Frankfurt ook de grotere, luxere modellen niet ontbreken. Liefhebbers kunnen genieten van de nieuwe Jaguar XJ en de vernieuwde Land Rover. Daarnaast komt Rolls-Royce met een nieuwe Ghost en showt Bentley haar nieuwe Arnage. Over dat laatste model is nog vrij weinig bekend; hierover hopen we snel meer te horen!

Wil je de I. A. A. in Frankfurt zelf beleven? Breng dan tussen 19 en 27 september een bezoek aan de grote beurshallen. Houd er rekening mee dat de beurs zo groot is, dat je deze met moeite binnen één dag zult kunnen bekijken!

Afbeelding: Flickr account Alessio Re

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020