Excite

Jouw ideale auto zoeken

Je weet ongetwijfeld heel goed aan welke eisen je auto moet voldoen. Heb je bijvoorbeeld een paar kinderen en een hond, dan wil je graag een grote auto waar het hele gezin in mee kan. Ben je echter alleen, dan is ruimte niet zo belangrijk, maar wil je wel graag een auto waar je in gezien mag worden. Je kunt nog meer eisen stellen: je wilt graag airco, cruise control, elektrische ramen. En je wilt graag ook een auto met trekhaak zodat je met de caravan op vakantie kunt.

Hoe kun je al die wensen combineren en zo jouw ideale auto zoeken? Als je al weet welk merk je wil, is je zoektocht al wat eenvoudiger. Elk merk heeft vaak verschillende type auto's, zodat er voor iedereen wat bij zit. Een compacte stadsauto, ideaal als tweede auto. Een mpv voor het hele gezin of een cabrio waar je zeker in gezien kunt worden. Heb je het merk bepaald, dan kun je op de website van dat merk kijken welke modellen ze hebben. Ook kun je op internet precies zien welke extra's een auto heeft.

Heb je geen voorkeur voor een bepaald merk, maar moet de auto wel binnen een bepaald budget blijven? Begin dan je zoektocht naar de ideale auto op een autoverkoopsite zoals Autotrack. Je kunt daar op één of meerdere merken zoeken, maar je kunt ook alle merken doorzoeken. Geef bij je zoektocht de maximale prijs van de auto op en begin daarna met het verwerken van jouw eisen in de zoekopdracht.

Je maximale budget is bijvoorbeeld 15.000 euro. Daarna geef je aan wat voor model je zoekt, misschien is dat wel een hatchback. Ook kun je aangeven dat jouw ideale auto benzine als brandstof moet gebruiken, rood moet zijn, elektrische ramen en airco moet hebben en tot slot ook nog moet beschikken over lichtmetalen velgen en parkeersensoren. De website laat vervolgens zien welke auto's er te koop zijn die aan jouw eisen voldoen. Is het een Opel Corsa of toch een Alfa Romeo Mito? De Honda Jazz of een Suzuki Swift? Zit jouw ideale auto hier tussen?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021