Excite

Verkoop je auto op auto verkoop sites

Er zijn meerdere auto verkoop sites waar je je auto kunt verkopen, als je er voor kiest om deze zelf particulier te verkopen. Je kunt je auto natuurlijk op Marktplaats aanbieden, maar er zijn ook speciale auto verkoop sites en daar heb je misschien meer kans om je auto te verkopen.

Een van de bekendste auto verkoop sites is waarschijnlijk Autotrack.nl. Op deze site kunnen mensen ook auto's zoeken van dealers en de kans is dan groter dat je je auto kunt verkopen. Als je je auto via deze site wilt verkopen, moet je wel € 9,95 betalen, dan wordt jouw advertentie een maand lang op de site gezet. Wil je zeker weten dat je je auto verkoopt? Dan kun je voor € 39,95 de auto net zolang op Autotrack.nl laten staan tot je auto verkocht is. Als je je auto via deze site verkoopt, wordt er ook een historiecheck gedaan, zodat de koper zeker weet dat de gegevens van de auto kloppen.

Ook op Autoscout24.nl kun je je auto verkopen. Op deze site kun je je auto acht weken lang adverteren en dat kost je dan niets. Je hoeft op de site alleen je kenteken in te vullen en de gegevens van jouw auto verschijnen dan op je scherm. Natuurlijk moet je nog wel gegevens als de kilometerstand invoeren en uiteraard moet je goede, grote foto's van je auto bij de advertentie plaatsen.

Een derde website waar je je auto kunt verkopen is Autotrader.nl. Op deze site moet je ook weer betalen om te adverteren. Dat kost € 6,95, maar dan staat de advertentie maar twee weken. Wel heeft Autotrader een groot voordeel, je kunt een video plaatsen bij de advertentie. Daarin kun je je auto nog beter laten zien aan potentiële kopers dan op foto. Maar van welke auto verkoop sites je ook gebruik wilt maken, het belangrijkste is om voor goede foto's te zorgen, dan heb je de meeste kans om je auto te verkopen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020