Excite

Auto kopen op een auto veiling

De autoveiling is steeds meer in opkomst; auto's worden steeds minder vaak op de gewone manier verkocht en steeds vaker via veilingen. Daar is wat voor te zeggen, want het verkopen via een auto veiling is behoorlijk snel en praktisch. Bovendien kan een auto zo ook een hoop opleveren, omdat mensen meegesleurd worden in de veiling en eigenlijk meer bieden dan ze in de eerste instantie van plan waren. Dat kun jij zo ook doen, maar dan lukt het je waarschijnlijk niet om binnen je budget te blijven.

 

Je kunt dus veel beter naar een auto veiling toe gaan met een exact budget in je hoofd én een doel. Laat je niet van dat doel afleiden. Als jij besloten hebt een geschikte gezinswagen aan te schaffen, dan moet je natuurlijk niet thuiskomen met een sportwagen waar je met twee personen in kunt. Laat je niet meeslepen door de gekte op de veiling, maar probeer te scoren waar jij voor kwam. Dan krijg je nooit spijt van je bezoek.

 

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je auto juist te verkopen via een auto veiling. Neem bijvoorbeeld AutoRola.nl. Deze veiling biedt particulieren de kans om hun auto te verkopen. Je bepaalt dan zelf de minimale prijs en je hebt kans op een bod van maar liefst 67.000 autobedrijven die mee bieden. Daarnaast kan het natuurlijk voorkomen dat een particulier op jouw auto biedt. De veilingen worden op maandag, woensdag en vrijdag gehouden. Je betaalt hiervoor alleen geld als je auto ook daadwerkelijk verkocht wordt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021