Excite

Zes redenen om je auto te ruilen tegen een motor

Vrijheid

Op de motor kun je je vrij voelen. Je zit niet opgesloten in een auto, maar je rijdt in de buitenlucht. Het is een heerlijke manier om te ontspannen.

Ruimte

Files? Daar heb je op de motor geen last van. Als je voorzichtig rijdt kun je makkelijk gebruik maken van ruimte tussen de auto's en gewoon tussen de auto's doorrijden. Ook een parkeerplaats vinden is geen enkel probleem. Je kunt de motor haast overal wel parkeren. En in het buitenland zijn er vaak speciale motorparkeerplaatsen.

Vrienden

Als je motor rijdt kun je gemakkelijk nieuwe vrienden maken. Er zijn veel verschillende motorclubs, vaak ook speciaal voor het merk motor dat je rijdt. Daarnaast worden er vaak toertochten georganiseerd, waarbij je bijvoorbeeld heerlijk met je nieuwe vrienden een weekend weg kunt met de motor. Ook worden ook veel beurzen of bijeenkomsten georganiseerd, waar je mensen kunt ontmoeten. Kom je onderweg een andere motorrijder tegen? Bijna alle motorrijders groeten elkaar dan.

Slecht weer

Een veel gehoord argument tegen motor rijden is het feit dat je alleen met mooi weer kunt rijden. Maar dat is helemaal niet zo. Er is waterdichte kleding te koop zodat je ook kunt rijden als het een keertje regent. Ook voor de winter is er speciale kleding en zelfs handschoenen die verwarmd zijn, zodat je geeneens koude vingers krijgt.

Onderhoud

De kosten voor het onderhoud van een motor liggen niet zo hoog als soms bij een auto het geval kan zijn. Aan een motor zit een stuk minder dat kapot kan en tevens kun je ook veel zelf doen aan je motor.

Verslavend

Motorrijden is verslavend. Omdat een tocht elke keer weer anders is, blijft er elke genoeg te ontdekken en dat maakt motorrijden zo afwisselend. Deze afwisseling en de vrijheid van het motorrijden zorgen ervoor dat je niets anders meer wil. Ben jij overtuigd om je auto om te ruilen tegen een motor?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020