Excite

De beste auto: nieuwe modellen 2011

Misschien wil je jezelf dit jaar verwennen met een nieuwe auto. Het uitkiezen van een auto, dat is eigenlijk al de helft van het plezier. Het liefste rijd je natuurlijk rond in een auto die niet alleen nieuw van de dealer komt, maar die ook nog eens helemaal nieuw ontworpen is. Maar met welke auto maak je nu helemaal de blits in 2011? Op zoek naar de beste auto: de nieuwe modellen van 2011.

De nieuwe modellen van 2011

Ben je op zoek naar een nette zakenauto die toch compact is, dan komt BMW in september van dit jaar met de nieuwe 1-serie. Uiteraard heeft de Duitse fabrikant goed nagedacht over hoe ze hun kleinste model zo milieuvriendelijk mogelijk kunnen maken. Ten opzichte van de concurrent heeft deze BMW één belangrijk voordeel: deze kleine bolide heeft achterwiel aandrijving voor optimaal rijplezier.

Heb je liever een kleine auto, dan is de nieuwe Toyota Yaris misschien het wachten waard. Volgens Toyota zou het design van deze super-compact nog scherper zijn dan hij al is, en ook aan het comfort is gedacht. Toyota durft zelfs te beweren dat het niveau van het interieur nog nooit vertoond is in het kleinere segment!

Ook op het gebied van SUV's is 2011 een goed jaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwe Audi Q3, die de SUV en de coupé combineert. De Q3 komt later dit jaar op de markt.

Ten slotte nog een elektrische auto, maar dan met een twist. De Opel Ampera wil het belangrijkste nadeel van elektrisch rijden omzeilen: de geringe actieradius. De Ampera doet dit door een klein beetje vals te spelen. Er zit namelijk een kleine benzinemotor in, die bijspringt als de accu leeg is. Misschien niet helemaal eerlijk, maar zo kom je wel 400 kilometer ver!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020