Excite

Een auto huren op vakantie

Op sommige vakantiebestemmingen is vervoer met een auto noodzakelijk, bijvoorbeeld door de grote afstanden of het beperkte openbaar vervoer. Wanneer je geen auto tot je beschikking hebt, is een auto huren voor de vakantie een optie.

Auto huren voor de hele reis

Wanneer je graag de gehele reis met de auto wilt maken, is Europcar een aanrader. Europcar is één van de grootste aanbieders van huurauto’s. Je reserveert een auto op één van de vele locaties in Nederland en brengt hem na afloop van je vakantie op een willekeurige Europcar locatie terug. Je kunt diverse soorten auto’s huren, van personenauto’s tot stationcars.

Auto huren vanaf het vliegveld

Wanneer je graag met het vliegtuig naar je reisbestemming wilt gaan, maar vanaf daar met de auto verder wilt, is het huren van een auto vanaf het vliegveld een goed idee. Easyterra autohuur biedt op diverse vliegvelden in de gehele wereld huurauto’s aan. Bij aankomst op de luchthaven staat er een auto voor je klaar, die je aan het einde van je vakantie weer inlevert op de luchthaven. Autohuren.nl werkt volgens hetzelfde principe. Op de website vind je een autoverhuurprogramma waar je een overzicht aantreft van de voordeligste autohuurmogelijkheden in wel 125 landen.

Let op!

Autoverhuur is vaak exclusief plaatselijke belastingen, brandstofkosten, verzekeringen en borg. Er komt dus vaak nog een flink bedrag bovenop de prijs waarmee autoverhuurbedrijven stunten. Daarnaast betaal je bij het ene autoverhuurbedrijf enkel de brandstof, terwijl je bij het andere autoverhuurbedrijf ook nog een toeslag per kilometer betaalt. Let dus goed op de voorwaarden wanneer je een auto wilt huren.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020