Excite

Een auto huren in Groningen: goedkoop en goed!

Steeds meer mensen kiezen ervoor om geen auto te hebben. Een auto voor de deur zorgt namelijk voor veel vaste kosten, zoals de verzekering en de wegenbelasting. Daarnaast kunnen kosten als onderhoud behoorlijk de pan uit rijzen, zeker als je niet kiest voor een nieuwe auto. Maar ook als je geen auto hebt, kan het voor komen dat je er toch één nodig hebt, bijvoorbeeld om een weekje op vakantie te gaan of om spullen te verhuizen. Waar kun je een auto huren in Groningen, die goedkoop is maar toch ook degelijk?

Stuur goedkoop met StuurAl jarenlang is Stuur Autoverhuur één van de bekendste adressen als het gaat om het huren van een auto voor een zacht prijsje. Of je nu op zoek bent naar een kleine stadsauto, een luxewagen of een praktische bestelauto, Stuur heeft altijd wel iets staan dat aan jouw wensen voldoet. De goedkoopste klasse auto is van het formaat Kia Picanto, die je al voor 20 euro per dag meekrijgt. Daarbij moet je wel een flinke reclameleus op de zijkant van de wagen op de koop toe nemen. Dezelfde auto zonder reclame kost namelijk 5 euro per dag meer.

Voordelig huren bij DoesburgEen andere maatschappij die geschikt is voor mensen met een klein budget is Doesburg Autoverhuur, gevestigd aan de Oosterhamrikkade. Heb je een wat grotere auto nodig, dan krijg je van Doesburg bijvoorbeeld een Opel Astra Station mee voor 305 euro per week, waarmee je 1000 kilometer vrij kan rondrijden. Ook voor het vervoer van grotere spullen heeft Doesburg een passende oplossing, bijvoorbeeld een Ford Transit voor 49 euro per dag.

Je kunt natuurlijk een hoop besparen door in zee te gaan met een goedkope verhuurmaatschappij. Maar het meeste geld bespaar je misschien nog wel door geen grotere auto te huren dan je eigenlijk nodig hebt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021