Excite

Een auto huren: rijden in een Audi

Hertz

Wanneer je bij Hertz een auto wilt huren, kun je een Audi kiezen. Hertz Autoverhuur heeft namelijk verschillende Audi's. Zo kun je bijvoorbeeld rijden in de Audi A1. Wel moet je voor deze auto minimaal 25 jaar zijn, om de Audi A1 te mogen huren. Daarnaast is de A1 alleen beschikbaar op grotere luchthavens en stadslocaties van Hertz. Vind je de Audi A1 te klein? Je kunt bij Hertz ook de Audi A5 huren.

Europcar

Bij Europcar is het ook mogelijk om bij het huren van een auto voor Audi te kiezen. Zij hebben de Audi A4 opgenomen in hun wagenpark. Deze vijfdeurs auto biedt genoeg ruimte voor vijf personen en drie koffers. Daarnaast is de Audi A4 voorzien van airco. Je kunt dus best met deze Audi op vakantie gaan. Wel moet je ouder dan 25 zijn en al minstens een jaar je rijbewijs hebben, voor je deze auto mag huren.

Euromobil

Niet alle autoverhuurbedrijven hebben auto's van Audi in hun wagenpark opgenomen. Wil je toch verzekerd zijn dat je deze zomer een keer in een Audi kunt rijden? Dan moet je je auto huren bij Euromobil. Deze organisatie verhuurt naast Audi ook auto's van Volkswagen, Seat en Skoda. Of je nu in de Audi A1 wilt rijden, in een A4 Avant of toch liever in de Audi TT Roadster, het is allemaal mogelijk bij Euromobil. Ben je onder de 24 en wil je een Audi huren? Dat kan wel, maar je betaalt dan een eigen risico van 450 euro.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020