Excite

Auto accessoires: deze mogen niet in je auto ontbreken

Wie op zoek gaat naar een nieuwe auto, hoeft niet alleen te beslissen welke merk of welke kleur auto er gekocht gaat worden, maar ook welke auto accessoires er echt niet mogen ontbreken. Hoewel de noodzaak voor bepaalde accessoires natuurlijk af hangt van de gebruiker, willen we toch een paar suggesties doen voor accessoires die gewoon niet mogen ontbreken.

Als eerste heb je airco: in het onvoorspelbare Nederlandse klimaat is het prettig om zelf zoveel mogelijk in staat te zijn de temperatuur in je auto te regelen. Dat kan met de verwarming, maar daar heb je tijdens onverwacht warme zomerdagen helemaal niets aan. En als je dan niet als een plakkerig pakketje op je werk aan wilt komen, dan is een airco toch eigenlijk wel onmisbaar.

Ook erg prettig is stoelverwarming. In de winter kan het nogal een tijdje duren voor de auto echt warm is en stoelverwarming – die direct begint – is dan een ideale opwarmer. Denk er wel aan dat stoelverwarming over het algemeen alleen geleverd wordt met lederen bekleding. Wil je stoelverwarming in laten bouwen in een bestaande auto, dan zul je daar – en met aanzienlijk extra kosten – ook rekening mee moeten houden.

Tot slot: een pechset mag ook echt niet ontbreken in je auto. Met startkabels, een sleepkabel, een reflecterend hesje en een verbanddoos kun je de meeste problemen met je auto (of je passagiers) snel en gemakkelijk zelf oplossen!

Afbeelding: Flickr account christin.senger

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020