Excite

Koop je Audi tweedehands

Audi is een automerk dat al sinds 1899 bestaat. Het is nu een onderdeel van Volkswagen Group. De auto's zijn echter duurder dan Volkswagen en daarmee zijn ze ook luxer. Bij Audi lever je nergens op in, of je nu voor de kleine Audi A1 gaat of de sportieve Audi TT. En stationwagens voor het gezin heeft Audi uiteraard ook.

Wil je een Audi, dan moet je diep in de spreekwoordelijke buidel tasten. Maar een Audi is tweedehands vaak veel goedkoper en kan net zo goed zijn als een nieuwe auto. Je kunt bij een dealer bij jou in de buurt kijken voor een occasion. Als je een auto in te ruilen hebt, krijg je vaak ook nog wel korting op je tweedehands Audi. Een andere mogelijkheid is om via internet op zoek te gaan naar een betaalbare Audi.

Kijk bijvoorbeeld eens op websites als Autotrack.nl of Autoscout24.nl.Op deze sites kun je precies ingeven naar wat voor Audi je op zoek bent. Je kunt oude Audi's zoeken, maar ook wat nieuwere auto's. En als jouw budget beperkt is, dan kun je ook op een maximum prijs zoeken.

Heb je een Audi tweedehands gevonden? Ga met deze occasion dan zeker een proefrit maken, je merkt meteen of de auto goed rijdt. Aan de hand van een checklist, die je bijvoorbeeld op de site van Autotrack kunt vinden, kun je nog beter bekijken of het een goede auto is. En ligt er een onderhoudsboekje in de auto? Daarin kun je ook zien of de auto altijd goed onderhouden is. Zo weet je zeker dat je een goede tweedehands Audi koopt.

 (foto © M93)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020