Excite

Audi: tweedehands kopen en veel geld besparen

Onze oosterburen maken eigenlijk zonder uitzondering degelijke auto's. Toch hebben een aantal Duitse merken net wat meer uitstraling dan anderen. Wil je chic maar toch no-nonsense overkomen, dan is een Audi een goede keuze. En je hoeft je auto helemaal niet nieuw te kopen om van kwaliteit verzekerd te zijn. Koop je Audi tweedehands en bespaar veel geld.

Een tweedehands Audi bij de dealer

Audi staat erom bekend betrouwbare auto's te bouwen. Of je nou op zoek bent naar een youngtimer of ook best tevreden bent met een wat ouder model, met een Audi doe je niet snel een miskoop. Je bent overigens nog beter verzekerd als je je Audi bij een dealer aanschaft. Die heeft de auto voor verkoop helemaal nagekeken en geeft er in de meeste gevallen nog eens een aantal maanden garantie bij. Mocht er met je nieuwe aankoop dus toch onverhoopt iets mis zijn, dan kun je er zeker van zijn dat de dealer het voor je oplost. Je kunt bij de dealer op de hoek langsgaan, maar wil je meer keuze dan is de website www.autotrack.nl een uitstekend startpunt. Elke dag vind je daar duizenden Audi occasions van dealers in het hele land. Of je nu op zoek bent naar een A4 uit 2010 of een A8 uit 1996, op deze uitgebreide website zul je zeker vinden wat je zoekt.

Een Audi kopen bij een particulier

Het nadeel van een occasie kopen bij de dealer is dat ze er wel de hoogste prijs voor willen. Je kunt natuurlijk ook altijd op Marktplaats kijken of er iets van je gading bijstaat. Je kunt daardoor veel geld besparen, maar tegelijkertijd loop je ook het risico dat je een kat in de zak koopt. Zorg daarom bij aankoop van een particulier altijd dat je iemand bij je hebt die verstand van zaken heeft. Ook kun je een aankoopkeuring laten doen, bijvoorbeeld bij de ANWB.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020