Excite

Audi TT RS wordt snelste Audi TT ooit

Audi komt met een nieuwe versie van de TT: de Audi TT RS. En dat is leuk nieuws. Waarom? Omdat behalve voorzien van uitermate gelikt design de automobiel ook zeer snel kan rijden. Zo snel zelfs, dat er gesproken wordt van de snelste Audi TT ooit! En omdat we toch bezig zijn met het leveren van goed nieuws: geruchten gaan dat er weer een vijfcilinder turbomotor in komt, net zoals in de Audi's rond de jaren '90.

Altijd al willen weten hoe snelheid klinkt?

Snelheid, pk's en er goed uitzien, dat zijn de kernwoorden van de Audi TT RS. Er is momenteel nog weinig bekend over de nieuwe bak van Audi. Toch verschijnen her en der al wat foto's. Er is zelfs al een filmpje op het internet verschenen met het geluid van de motor. Autoweek presenteerde een video met mooie beelden en het geluid van de brullende motoren van de Audi TT RS. Dus klik hier voor het geluid van de nieuwe Audi TT RS...

Van 0 naar 100 binnen vijf seconden

De snelheid is vooral te danken aan het feit dat de Audi onder handen is genomen door Quattro GmbH. Hij sprint van 0 naar 100 binnen vijf seconden, wat het gevoel geeft dat je organen uit je lichaam treden. Zoals het hoort in een sportwagen, dus. De Duitsers beloven ook een top van 250 kilometer per uur. Niet dat je er iets aan hebt op de Nederlandse of Belgische wegen, maar het is leuk om over een dergelijke potentie te beschikken. De snelste TT-er moet in het derde kwartaal verkrijgbaar zijn. Op 3 maart wordt het scheurijzer gepresenteerd in Genève.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020