Excite

Leuk cadeautje: Audi schaalmodel

We hebben bijna allemaal wel een ontzettende autoliefhebber in onze kring van kennissen of familieleden. Wat geef je zo iemand nu voor zijn of haar verjaardag? Een Audi schaalmodel natuurlijk! Een echte is wat prijzig, maar een schaalmodel is minstens zo leuk en is - als je er eentje van goede kwaliteit hebt - ook minstens zo echt als een full size model!

Aanschaffen bij de dealer

Een Audi schaalmodel dat precies alle details op de juiste plaats heeft, koop je meestal bij de dealer. Daar heb je een ruime keuze uit modellen en kun je er op rekenen dat de modellen echt op schaal zijn en voorzien van alle details die de auto zo uniek maken. Houd er wel rekening mee dat er aan al deze details een prijskaartje zit want voor een klein model leg je zo een aantal tientjes neer. Des te levensechter het model, des te hoger de kosten. Bedenk vooraf wat je precies wil, want in de praktijk blijkt 'nee' zeggen moeilijk, als je al die mooie modellen ziet.

Tweedehands

Natuurlijk kun je een Audi schaalmodel ook altijd tweedehands kopen. Omdat schaalmodellen vaak alleen gebruikt worden om neer te zetten, kun je op sites als "Marktplaats.nl" regelmatig schaalmodellen vinden die nog helemaal nieuw in de verpakking zitten. Je betaalt dan niet de nieuwprijs maar krijgt in feite wel een nieuw model. Houd er wel rekening mee dat je in veel gevallen verzendkosten moet betalen en dat het formaat van het schaalmodel er vaak voor zorgt dat je uitkomt op de duurdere pakketpost.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020