Excite

Audi kijkt vooruit!

Het mag met de automobielbranche op het moment dan wel niet al te best gaan; voor Audi is dit geen reden om maar rustig aan te doen. Het merk komt daarom binnenkort met een nieuw optiepakket voor de A8 én verwacht dat rond 2010 de nieuwe A1 een enorm succes zal worden.

Sinds de Audi A8 voor het eerst uitkwam in de jaren ’90, heeft het model al verschillende transformaties ondergaan en zijn er al verschillende extra pakketten aan toegevoegd. Om ervoor te zorgen dat de populaire telg van het Duitse merk ook komend jaar aantrekkelijk blijft, wordt het Advance-pakket uitgebracht. Dit pakket is verkrijgbaar op de A8, de S8 en de A8 Lang. De exacte inhoud van het pakket hangt af van de versie die je koopt, maar als je kiest voor het Advance-pakket, dan wordt je Audi in ieder geval uitgerust met zonwering achter met elektrische bediening voor de achterruit, dubbel glas, elektrische stuurbekrachtiging en MMI navigatie Plus.

Ook voor Audi-liefhebbers die liever een wat kleiner model rijden is er goed nieuws. De topman van Audi verwacht namelijk een opleving in de vraag naar het nieuwe model van het merk, de A1. Om aan de verwachte vraag te voldoen, zal Audi Brussel vanaf 2010 alleen nog A1 modellen produceren.

Over het algemeen heeft Audi weinig last gehad van de crisis; de verkopen zakten wel iets in, maar veel werd ook weer goed gemaakt door de nieuwe Q5 die dit jaar werd uitgebracht. Voor Audi is er dus reden genoeg om positief te zijn!

Afbeelding: Flickr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020