Excite

Audi gunt ons een blik in de toekomst

Audi maakt mooie auto's en dat willen ze ook nog wel even blijven doen. Vooral in China, zo nu blijkt. Daar schijnt het Duitse merk ernstig populair aan het worden te zijn. En dat is goede business voor Audi, want in China wonen nogal veel mensen. Rupert Stadler, voorzitter van de beheerraad van AUDI AG, gaf tijdens de jaarlijkse persconferentie wat data weg van sprankelnieuwe Audi's

Audi A1 komt in 2010

Waar veel belangstelling voor is, is de datum van de nieuwe Audi A1. Iedereen wil 2009, maar de introductie blijft onveranderd in 2010 staan. Rond de A1, een heuse premium uitvoering zoals de Audi 50 ooit een premium uitvoering was van de Polo, komt een hele kudde aan aftreksels. Dat beloofde Stadler, dus dat betekent modelvarianten als de cabrio en de sportback. Altijd fijn!

De Q3 komt er eindelijk ook aan

Verder komt er ook een Q3 aan. Net als de BMW met haar X1 wordt de Audi Q3 de kleinste compacte SUV van Audi. Het kleine brulmonster komt netjes achter de Q7 en de Q9 met de maten 4,38 x 1,82 x 1,60 meter. Daarmee hoopt Audi die markt ook te veroveren. Dat doen ze vanaf 2011, de introductiedatum van de Q3.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020