Excite

Koop een Audi Avant occasion!

Soms heb je gewoon geen zin om weer de zoveelste familiebak te kopen, maar wil je een auto die indruk maakt. Een sportwagen is geen optie, want hoe mooi dat ook is, je krijgt er geen gezin en boodschappen in mee. Wat is dan wel een goede keuze, die ook nog een beetje betaalbaar is? Een Audi Avant occasion natuurlijk! Dat zijn ruime wagens met een ongekende uitstraling. Bovendien zijn ze tegenwoordig tweedehands nog best goed te betalen.

 

Een goede startplek in de zoektocht naar een Audi Avant occasion is AutoTrack.nl. Op deze website vind je een uitgebreid overzicht van alle Audi Avant occasion auto's die in Nederland worden aangeboden. Het handige is dat je niet alleen een foto en een kort overzicht ziet, maar ook de kilometerstand. Zo kun je heel snel scannen naar een Audi Avant occasion die voor jou zou kunnen zijn. Wil je je selectie verder verfijnen, omdat het aanbod zo groot is? Dan kun je onder meer filteren op Onderhoudsboekje, Nationale Auto Pas en BOVAG garantie.

 

De kosten voor een Audi Avant occasion lopen heel erg uiteen; voor een auto die al behoorlijk wat kilometers op de teller heeft betaal je veel minder dan voor een auto die nog relatief nieuw is. Je moet hierin zelf een slimme afweging maken. Kijk hiervoor onder meer naar de onderhoudsboekjes en controleer welke grote reparaties of vervangingen al uitgevoerd zijn. Als dit er niet zoveel zijn, dan kun je er op rekenen dat jij die kosten straks op je bordje krijgt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021