Excite

Beste koop Audi autobanden

Voor een Audi kun je het beste gaan voor goede Audi autobanden. Banden van een snelle en sportieve auto krijgen immers nogal eens wat te verduren. Banden van goede kwaliteit gaan lang mee en zorgen ervoor dat de auto over het algemeen in een betere conditie blijft. Zo kun je dus langer genieten van je auto.

 

Goede Audi autobanden zijn de banden van het merk Continental. Het is afhankelijk van het type Audi dat je rijdt welke banden het best passen. Bij een Audi A3 wordt het gebruik van Continental Sport Contact 2 banden geadviseerd. Deze banden hebben een goede wegligging, ook voor sportievere rijders. Voor de Audi A4 kunnen dezelfde banden gebruikt worden; ook deze auto heeft voldoende grip met de Continental Sport Contact 2 banden.

 

Voor de Audi A6 zijn de Continental Premium Contact 2 dé Audi autobanden die de voorkeur genieten. Deze banden begeleiden de auto tijdens lange ritten, maar ook tijdens korte stukjes. Ze kunnen een sportieve rijstijl goed aan, maar gaan natuurlijk veel langer mee als ze voorzichtig gebruikt worden en vooral ingezet worden op snelwegkilometers. Tot slot is er de Audi Q7. Deze grote auto verschilt van de andere Audi's en mag daarom ook een speciaal soort banden hebben: de Continental Cross Contact UHP. Deze banden zijn ontzettend goed en zullen zelfs de meest kieskeurige Audi-rijder verrassen. Een goede wegligging, een prima balans en natuurlijk een uitstekende duurzaamheid, mits goed gebruikt. Sportief rijden kan met deze stevige banden ook, hoewel ze dan meestal wel iets minder lang mee gaan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021