Excite

Een Audi in Amsterdam als occasion

Als je op zoek bent naar een mooie auto, dan kun je tegenwoordig bij nagenoeg elk merk wel een mooi model uitkiezen. Toch zijn er een aantal merken, zoals BMW en Mercedes, die altijd net wat beter voor de dag komen. Ook Audi hoort absoluut in dat rijtje thuis. Niet voor niets is dit Duitse merk ongekend populair bij leaserijders. Maar ook privé in een Audi rijden is een genot. Ben je op zoek naar een Audi in Amsterdam als occasion, lees dan vooral verder.

Heron Auto

Een van de bekendste autodealers in Amsterdam is Heron Auto aan de Aambeeldstraat. Natuurlijk heeft deze betrouwbare zaak nieuwe auto's in de aanbieding, maar ook wat betreft occasions ben je bij Heron aan het goede adres. De mooiste Audi's, die al eens een eigenaar hebben gehad, zijn beschikbaar bij Heron. Het absolute topmodel van Audi is natuurlijk de A8. Een A8 4.2 TDI staat bij Heron bijvoorbeeld op je te wachten vanaf 114.995 euro. Natuurlijk, een flink bedrag. Maar je bespaart wel enkele duizenden euro's op de nieuwprijs, terwijl deze auto pas in 2010 uit de fabriek kwam rollen.

Audi Centrum Amsterdam

Ook bij Audi Centrum Amsterdam kun je te kust en te keur als je op zoek bent naar een mooie occasion. Wil je wel Audi rijden, maar niet ruim een ton afrekenen, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een jonge A1 voor nog geen 18.000 euro. En het voordeel van de A1 is dat je in een stad als Amsterdam veel gemakkelijker parkeert dan met zo'n grote zakenlimousine als de A8.

Marktplaats

Wil je echt voor een dubbeltje op de eerste rij zitten, sla dan ook vooral de particulier niet over. In en rond Amsterdam zijn duizenden Audi's te koop. Een Audi 80 pik je bijvoorbeeld al voor enkele honderden euro's op.

In Amsterdam is er dus ruime keuze in tweedehands Audi's; of je nu op zoek bent naar een youngtimer of een al wat ouder model, je zult zeker slagen door goed te zoeken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020