Excite

A-Team Corvette te koop

Was the A-Team ook altijd één van jouw favoriete series? Dan krijg je nu de unieke kans om een heel klein beetje in de voetsporen te treden van je lievelingsacteurs. De Corvette die in de serie gebruikt werd, staat namelijk te koop.

Met name Face was veel te zien in de mooie Corvette, die hij meer dan eens gebruikte om vrouwen mee te lokken. Met succes, want ze vielen bij bosjes voor de snelle wagen. De Corvette staat nu te koop op eBay en het hoogste bod ligt op ruim 11.000 dollar. De witte Corvette is uiteraard voorzien van de typerende A-Team streep aan de zijkant.

Daar houdt het nog niet op: de auto heeft een beschadiging op de motorkap. Nu zou je wellicht kunnen denken dat dat de prijs moet drukken, maar niets is minder waar. Deze beschadiging is namelijk veroorzaakt door Mister T, beter bekend als B. A. Baracus. Hij sprong een keer net even verkeerd over de Corvette, en beschadigde de motorkap toen. Ook de beschadiging die tijdens het filmen is aangebracht door een camera is gewoon nog te zien.

Dat het hier echt om een uniek item gaat, blijkt wel uit het feit dat er voor de hele serie maar één Corvette gebruikt is. Het A-Team busje is een aantal keer vervangen, maar voor deze wagen is altijd dezelfde gebruikt. De veiling loopt over een paar dagen af.

Afbeelding: Flickr account culture.culte

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020