Excite

Aston Martin One-77 hele brute auto

Geil. Heel anders is de nieuwe Aston Martin One-77 niet te omschrijven. Van concept tot design, van marketing tot en met alle technische snufjes, de Aston Martin One-77 is absoluut de meest brute auto van dit moment. En met bruut bedoelen we 'Dynamic Suspension Spool Valve' techniek, een 7,3 V12-brulmotor en 20 inch grote wielen. Elke autoliefhebber komt spontaan klaar bij het zien van de Aston Martin One-77.

Helaas al uitverkocht

Helaas voor al die liefhebbers is de Aston Martin One-77 al weer uitverkocht. Hoewel het geweldige apparaat ruim een miljoen pond gaat kosten, zijn alle 77 exemplaren die gebouwd zullen worden al over de toonbank verdwenen. Voor dat bedrag doet Aston Martin wel wat extra's, natuurlijk. Als klant ga je met Aston Martin-baas Ulrich Bez en een kudde techneuten op weg om het onderstel van het monster op je rijgedrag af te stemmen. Een unieke, op maat gesneden auto krijg je dus.

700 pk aan geilheid

Er zitten te veel sexy gadgets in de Aston Martin One-77 om hier op te noemen. Behalve de oermotor die een topsnelheid produceert van 350 kilometer per uur, zit er ook een nieuw ontwikkelde zesversnellingsbak in die wordt bediend met paddles achter het stuur. We zeggen het nog maar eens: 700 pk aan geilheid. Vanwege de zeldzaamheid van de Aston Martin One-77 zal de gewone man waarschijnlijk nooit in zijn leven de auto aanschouwen. En dat is jammer.

Afbeelding: indomobil.info

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020