Excite

Afrojack is rijbewijs kwijt

Dj Afrojack heeft geen geluk met zijn auto’s. Kreeg hij in februari een ongeluk met een dure nieuwe Ferrari, vandaag moest hij de sleutels van zijn nieuwe Lamborghini inleveren na een fikse snelheidsovertreding. Nick van der Wall, de echte naam van dj Afrojack, reed maar liefst 67 kilometer te hard op een weg waar maar 100 kilometer per uur is toegestaan.

Nieuwe auto testen

De politie in Den Haag merkte dj Afrojack op toen hij zondagmiddag zijn nieuwe sportwagen uitprobeerde op de snelweg A13 bij de hofstad. “Ik heb een nieuwe auto en die wilde ik even testen,” zegt Afrojack. “Ik doe het altijd veilig en er is verder niks aan de hand gelukkig,” laat de dj aan RTL Boulevard weten op de vraag hoe diep hij het gaspedaal indrukte.

Lamborghini Aventador

DJ Afrojack vertelt bij RTL Boulevard dat hij de nieuwe Lamborghini heeft sinds 1 mei. De sportauto is van het type Aventador, waar ook de politie in Dubai een model van heeft. Hoewel de 25-jairge superster zelf geen enkel probleem ziet in zijn snelheidsovertreding, denkt de Haagse politie daar heel anders over. Inmiddels zit Afrojack alweer op het stad bij Bloemendaal, waar hij zondagavond het evenement Afrojack & friends bij Bloomingdales organiseert. Over het gevolg van het innemen van zijn rijbewijs kan het management van Afrojack op dit moment niets zeggen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020