Excite

Afrojack crasht in nieuwe Ferrari

Hoezeer het DJ Afrojack muzikaal ook voor de wind gaat, aan zijn dure auto moest de populaire plaatjesdraaier blijkbaar nog even wennen. De Spijkernisser Nick van der Wall, zoals DJ Afrojack in het echt heet, heeft vanmiddag zijn nieuwe Ferrari vanmiddag in puin gereden bij knooppunt Ypenburg op de A13, tussen Den Haag en Rotterdam. De auto was pas een klein uurtje oud.

Nieuwe vriend

Vlak voor het ongeval twitterde DJ Afrojack nog een foto van zichzelf met de rode bolide. Hij scheef: “Maak kennis met mijn nieuwe vriend,” waarmee hij doelde op de sportwagen. Een halfuurtje rijden verder was het al over met de pret; de DJ reed de auto in de prak.

Glad stuk

In RTL Boulevard vertelt van der Wall: “Ik reed naar Amsterdam om mijn nieuwe auto op te halen, ik rij terug achter mijn tourmanager aan en bij een bocht op de A4 was een glad stukkie. Ik zie hem weg slippen, trap op de rem en de auto slipt weg. Ik draai de andere kant op, zo in de vangrail.” Gelukkig kon de DJ de humor inzien van het ongeluk. Hij twitterde meteen een foto van de beschadigde Ferrari en schreef: “Weer een levensles geleerd: niet in een Ferrari rijden met slecht weer!”

Audi

Het ongeluk veroorzaakte een korte file, waarvoor de DJ zijn excuses aanbood. Over twee maanden is de sportwagen weer gerepareerd. Tot die tijd hoeft DJ Afrojack niet met de trein: hij heeft nog een Audi als reserve.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020