Excite

Beschermende accessoires van Kawasaki

Ga verantwoord en relaxed motorrijden met de mooiste accessoires voor je Kawasaki. Het zijn niet alleen de motor, je helm en je beschermende kleding die motorrijden zo aantrekkelijk maken. Er bestaan de mooiste accessoires voor de motorliefhebbers. Voor op de motor, maar ook gewoon als leuk cadeau voor ‘de kawasaki-liefhebber’.

Extra veiligheid

Accessoires die niet mogen missen voor een Kawasakirijder zijn de rugtas en de zonnebril. Een motorrijder kan eigenlijk niet zonder zonnebril of een fatsoenlijke rugzak. Beiden bieden extra bescherming en comfort: bescherming voor de rijder en voor zijn of haar spullen.

Zonnebrillen

De zonnebrillen van Kawasaki kosten tussen de 36 en 70 euro via de eigen website www.kawasaki.nl. De zonnebrillen zitten prettig onder de helm en zijn ideaal voor op de weg. De zonnebril vermindert schitteringen van de zon in de ogen en heeft een licht en flexibel montuur. Door het lichte en flexibele montuur is de zonnebril makkelijk te dragen onder de helm.

Rugzakken

De rugzakken van Kawasaki hebben allemaal een aerodynamische vormgeving en extra bescherming voor de inhoud. Kawasaki heeft een rugzak voor de racer, de toerrijder en de stadsrijder. Alle drie de soorten rugzakken bieden een zekere vorm van comfort en bescherming, maar bieden de extra steun die de specifieke motorrijder nodig heeft. De racerugzak is de duurste op kawasaki.nl en kost 173,65 euro. Een normale rugzak is de goedkoopste en kost 49,75 euro.

Kawasakicadeau

Natuurlijk is het ook leuk om grappige accessoires cadeau te geven aan een vriend of familielid. Betaalbare accessoires zijn de beschermingsaccessoires zoals elleboogbeschermers of nierbeschermers, die kosten rond de 30 euro, ook verkrijgbaar op kawasaki.nl.  Maar Kawasaki heeft ook hele mooie horloges. Deze kosten tussen de 40 en 100 euro. Indien je dit geld niet kan uitgeven, dan heeft Kawasaki ook leuke betaalbare accessoires. De goedkopere accessoires van Kawasaki zijn mokken, riemen, een aansteker en sleutelhangers.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021