Excite

Accesoires voor jouw Kawasaki ZX6R

Stel, je hebt net de motor van je dromen gekocht: een echte Japanse strijder, een Kawasaki ZX6R. Het liefst natuurlijk in het gifgroen. En toch mist er nog iets. Een motor wordt namelijk pas echt jouw motor als je hem naar eigen smaak hebt kunnen aanpassen. Gelukkig vind je op internet de mooiste accessoires voor jouw Kawasaki ZX6R.

Het oor wil ook wat

Natuurlijk, het geluid van je motor is het mooiste wat er is. En hoewel deze Ninja van zichzelf natuurlijk allerminst kinderachtig klinkt, kan een aftermarket-uitlaat je motor snel omtoveren tot een machine met een rauw, donker geluid. Merken als Leovince en Ackropovic hebben jarenlange ervaring in het maken van brute einddempers, waarvan je vaak de db-killer kunt verwijderen. Klinkt een stuk luider en stoerder, maar oom agent is waarschijnlijk wat minder blij met je. Om nog maar te zwijgen van de buren als jij om zes uur ’s ochtends door de straat knettert.

Maak de blits

Naast het geluid van de ZX6R is er ook nog wel het nodige te klussen aan het uiterlijk van deze snelle fiets. Zo kan je met een tankbeschermer voorkomen dat je met je pak lelijke krassen maakt op je benzinetank. Gebruik je je motorfiets op het circuit, dan kun je natuurlijk niet zonder paddockstand, zodat je die onooglijke zijstandaard er af kunt schroeven. Ook de kuipruit kun je eventueel vervangen door een model in een mooiere kleur.

De bodemloze put

Eigenaars van een motor zullen het beamen: motorrijden betekent vrijheid, een manier van leven. Een deel van de pret komt ook van het aanpassen van je eigen motor naar jouw smaak en wensen. Bedenk echter wel dat een motor een dure hobby is. Maak vooral niet de fout om wel een kekke set stickers te bestellen, maar vervolgens te beknibbelen op onderhoud!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021