Excite

Aanhanger huren voor een dag

We moeten allemaal wel eens grote spullen vervoeren. De bank die naar je nieuwe huis gebracht moet worden, het bed dat je gekocht hebt, die enorme kast die je in de kringloopwinkel gescoord hebt. Soms kan het vervoersprobleem er echter voor zorgen dat je je mooie, nieuwe aanwinst toch moet laten schieten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Heb je daarom wel eens gedacht aan een aanhanger huren? Dat kan vaak al voor een dag en is helemaal niet duur.

Een aanhanger huren kan bij tal van verhuurbedrijven. Heb je zelf geen auto? Dan kun je vaak extra voordelig een auto mét aanhanger huren. Als je wel zelf een auto hebt, moet je wel ook een trekhaak hebben. Een auto zonder trekhaak kan namelijk niets met een aanhanger.

Als je een aanhanger wilt huren, is het wel zaak je goed voor te laten lichten. Aanhangers bestaan namelijk in verschillende soorten en maten en niet iedereen mag met elke aanhanger rijden. Voor extra zware of grote aanhangers wordt soms verlangd dat de bestuurder van de auto ook een groot (of groter) rijbewijs heeft dan het gewoon B-rijbewijs. Met een aanhanger rijden zonder het juiste papiertje op zak te hebben, kan je namelijk duur komen te staan.

Tot slot: neem altijd iemand mee voor het aanhanger huren. Dan kun je samen de aanhanger even controleren. Als er dan deukjes of andere mankementjes aan zitten, kun je dat direct bij de verhuurder aangegeven, zodat duidelijk is dat jij daar niet voor verantwoordelijk bent!

Afbeelding: Flickr, gebruiker faceme

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019