Excite

Koop met een aanbieding een nieuwe auto

Autobedrijven stunten graag met de prijzen. Zeker voor nieuwe modellen zijn er vaak aanbiedingen. Soms krijg je een luxere versie voor de prijs van de gewone, of je betaalt het eerste jaar maar de helft. Ook worden er vaak flinke kortingen gegeven.

Hyundai

Een aanbieding voor een nieuwe auto van Hyundai is er nu voor de Hyundai i10, i20 en de i30. Als je nu een van deze modellen koopt, betaal je maar de helft. Pas in 2013 betaal je de andere helft, zonder dat je over de tussenliggende twee jaar rente hoeft te betalen. Wel moet je opletten dat er nog wat kosten bij komen. De actie geldt namelijk op de consumentenprijs, zonder eventuele opties en accessoires. Ook komen de kosten rijklaar maken er nog bij. Toch is een nieuwe Hyundai dan nog steeds erg betaalbaar. Als je een auto in te ruilen hebt, is dit in sommige gevallen al genoeg om de helft van de auto te betalen.

Renault

Renault heeft een aanbieding voor nieuwe auto's, waarbij je meer geld terugkrijgt voor de auto die je inruilt. Je betaalt dus nog minder voor je nieuwe Renault. Op de site van Renault kun je met de invoer van je kenteken eenvoudig zien hoeveel je voor je auto terug krijgt. En afhankelijk van de nieuwe auto die je wilt, kan er tot 2500 euro extra inruilkorting komen. Bij een nieuwe Renault Twingo krijg je bijvoorbeeld 600 euro extra en 2000 euro als je een nieuwe Megane koopt.

Peugeot

Ook bij Peugeot kun je bij de aanschaf van een nieuwe auto gebruik maken van verschillende aanbiedingen. Als je nu een nieuwe Peugeot 207 koopt, krijg je er een extra Premium Pack bij voor maar 1 euro. Door dit Premium Pack wordt je nieuwe auto voorzien van onder andere airconditioning en cruise control. En koop je de Peugeot 107 Sportium dan krijg je op de aanschafprijs een korting van 840 euro. De Sportium is een extra luxe uitvoering, maar je betaalt er door deze korting niet veel meer voor.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021