Excite

Bespaar met 2e hands motorkleding

Hoewel het door sommige motorrijders als 'cool' wordt beschouwd om zonder beschermende kleding te rijden, weten de meeste motormuizen dat goede kledij van levensbelang is. Jammer genoeg is de meeste kleding razend duur. Je kunt jarenlang sparen of je kunt de uitverkoop afwachten. Maar er is nog een voordeligere optie, en dat is 2e hands motorkleding aanschaffen! Als je oplet dan hoeft die 2e hands kleding helemaal niet onder te doen voor nieuwe motorkleding!

Lekker neuzen op Marktplaats

Als je op zoek bent naar 2e hands spullen, dan is Marktplaats.nl tegenwoordig de plek waar je moet zijn. Mensen uit heel Nederland kunnen hier immers aanbieden wat ze zelf niet meer nodig hebben. Overigens is het helemaal niet zo dat 2e hands kleding oud of veel gebruikt is. Motorkleding is voor velen namelijk een mode-item. Een pak dat vorig seizoen nog helemaal hip was, willen ze dit jaar graag vervangen. Ook kan het zijn dat de maat niet langer klopt. Je merkt pas dat een leren pak knelt als je er een tijdje mee hebt gereden. Je kleding aanbieden op Marktplaats.nl is dan de gemakkelijkste optie. Jij kunt hier natuurlijk van profiteren, maar let wel op dat je de kleding past voordat je tot aanschaf overgaat.

Motor-Forum.nl: een schatkamer aan 2e hands motorkleding

Mogelijk heb je er al eens van gehoord, maar motor-forum.nl is het grootste forum van Nederland op het gebied van motoren en aanverwante zaken. Onder het kopje 'gezocht en gevonden' worden dagelijks motoren, accessoires en motorkleding te koop aangeboden. Het is zeker de moeite waard om je te registreren op deze site en vervolgens te gaan snuisteren in alle aanbiedingen.

De MJK-ruilbeurs

Fabrikant van motorkleding MJK bood in 2010 wel een hele gemakkelijke manier aan om 2e hands motorkleding te kopen of verkopen. Als verkoper stuurde je je spulletjes op naar MJK, die het vervolgens aanbood op een ruilbeurs in november. Uiteraard was alle winst voor de koper. De kans is zeer groot dat de beurs ook in 2011 weer plaatsvindt, dus houdt de website van MJK in de gaten!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020